Nyhet: slassbiljett!

Postad: 15 juli, 2013 klockan 18:30
Författare: Gunilla Lundbom

Eftersom vi sålt så mycket glass, att vi troligen kommer att bli bjudna på en belöningsresa till Hawaii eller till i bästa fall Björkön, har vi ständigt nya idéer om hur våra besökare ska få lyckan att njuta av den godaste gräddglassen. Bästa, bästa idén kom en båtfarare med (jag tror han heter Lars Ö): eftersom vi erbjuder slussgästerna att de får köra ut OM dom köper glass, sa Lars: ”Men då vore det väl lika bra att lösa slussning och glass-biljett samtidigt!” Lysande! Ska nu be chefen att vi inför den världsunika ”Slass-biljetten”! Hela världens kanaler kommer att kopiera idén och då ska Lars naturligtvis ha royalty – men, hur ska jag få tag i honom?
Om ni inte visste det, så är båtfolket kreativa, roliga och spännande! Kan man döpa sin båt till Mysen, så säger det sig självt att man ÄR mysig! Och vi har sån tur att de kommer till VÅR kanal…..
inge snack - Snäcke!En skönhet i Snäcke sluss (och det är inte jag!)
mysen

 

 

 

Snäckeslussens rykte sprider sig nu ut över världen. Häromdagen fick jag besök från Umeå! Astrid och Eskil köpte en hundvalp av mig för c:a 30 år sen och nu letade de upp mig på jobbet. Kärt återseende!
besök från UmeåEskil, Astrid och jag – kul att få visa slussen för norrlänningarna!

Om man vill bli fadder till de som har det svårt,så dök det upp ett objekt i Snäcke häromdan. När jag passerade ett sommarhus uppe i backen, möttes jag av en utsvulten norrman, som bad om ett bidrag till maten. Bredvid stod en spargris med text på, men om det gällde hans eller mina svarta pengar, kunde jag inte reda ut. Får kolla med skatteverket!

spargrisnorrman tigger          Enstackars utsvulten norrman ber om en slant!

 

 

 

 

 

”Konsten att sjösätta en brygga”, har haft premiär här vid slipen vid nedre väntbryggan. Huvudrollen hade en av våra grannar. Vi höll tummarna för att handbromsen på bilen skulle vara i toppskick, när de backat ner mot vattnet och skulle lossa många kilo brygga. Jo, det gick bra och slussningen gick också galant. Puh! Det enda som fattades på bryggan var fikakorgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*