Zlatan har bh!

Postad: 31 juli, 2013 klockan 10:55
Författare: Gunilla Lundbom

(Ibland skickar jag bilder som jag tagit här i Snäcke till våra båtgäster – och tyvärr måste jag varna alla: jag har fått virus i min mail! Öppna inte, blockera min adress och hör av er till min nya adress: gunillalundbom2@gmail.com, om ni vill ha bilder.)

Ibland måste man välja bland frestelserna. I lördags stod kampen mellan Zlatan och grillkväll på Gästgiveriet. Zlatan vann, biljetten var köpt sedan länge. Sonen och jag bänkade oss bland 45.000 andra på Ullevi och njöt av en lekfull, stjärnspäckad match mellan PSG och Real Madrid.
När domaren blåst av och RM vunnit med 1-0, drog Z av sig tröjan och – hör och häpna, han bar sport-bh! Nej, Zlatan, du kommer inte med i damlandslaget, hur mycket du än försöker!

Inte sjutton trodde jag att Zlatan behövde bh!Jäklar att jag inte gick på toa före matchen!

Inte trodde jag att Z behövde bh!                -Skulle ha gått på toa före matchen!

 

Våra enkla aktiviteter för barn, har blivit en succé. Kasta bollar och lasso, få en leksak och sen köpa glass – uppskattad paus av både stora och små. Vi spånar redan på upptåg till nästa år! Jag tror att vi kan få storsjöodjuret Loch Östen att visa sig!

Alla ungar bollkastningen i Snäcke!

Alla ungar gillar bollkastningen i Snäcke!                                                                                                                                                    

Tjuren Ferdinand står gärna till tjänst för lassokastning.

Tjuren Ferdinand ställer gärna upp för lassokastning!

Funderar också på en aktivitet för kvinnor – kanske ett sluss-spa! Hänga stolar utmed bassängkanten och när kvinnorna satt sig skönt tillrätta, släpper vi på vattnet och häller i välgörande örter och vips – så får alla lenaste persikohy! De männen som konstruerade och byggde slussarna, skulle aldrig kunna föreställa sig vilken enorm marknad det finns! En invånare i slussen, som har eget spa, är en stor padda som förvånat kikade ut när vi rensade ogräs på bassängkanterna. Tänk att bo så att vattnet med ojämna mellanrum sköljer rent i vardagsrummet!

 

Sonen döpte förstås bosättaren till iPad! Foto: Jimi Jensen

Sonen döpte förstås bosättaren till iPad! Foto: Jimi Jensen

F.d. ångbåten Köpmanholmen, stävar ut från Snäcke. Jag har givit båten ett gammalt utseende i datorn.

F.d. bogserbåt och isbrytare Köpmanholmen stävar ut från Snäcke. (Bilden är red).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*