The Visitor

The Visitor is located in Håverud, next to the Dalsland Canal and the famous Aqueduct. Here you can eat, drink, stay and enjoy at a reasonable cost, in the middle of an area rich in experiences.

Den ljusa nyrenoverade restaurangen är belägen mellan stora parkeringen och kanalen. Den är öppen dagligen från slutet av maj till sista augusti. Bussar och större sällskap även under april-maj och september. Vill du uppleva Dalsland är Håverud den perfekta platsen att utgå ifrån. Det ligger mitt i Dalsland och det är nära till allt, även till Norge.

Specialitén som många återvänder för att njuta av är den Thailändska buffén. Ett antal genuina thailändska rätter, allt tillagat från grunden av den thailändska personalen som arbetar i restaurangen. I bottenvåningen finns även en pizzeria och minilivs. Där serveras också taco-buffé och ett antal a la carte-rätter. Är man ett större sällskap anpassar restaurangen sig efter era önskemål. Några tips kan vara Lax á la Visitor, Fläskfilé med kantarellsås eller en kall Laxtallrik (3 sorters lax med tillbehör). Det finns även öl och vin för den som så önskar. Man äter på The Visitor och tillbringar den tid man önskar i Håverud och Upperud med allt vad området har att erbjuda.

Det finns 60 platser inomhus och 20 på utomhusserveringen.
Entrén är anpassad för funktionshindrade.
Det finns ca. 80 bäddar fördelade på rum och stugor.

Kanalturer med M/S Nils Ericson af Håverud

Vi erbjuder en fantastisk kanaltur med vårt fartyg M/S Nils Ericson af Håverud. En resa som börjar i Håverud, slussning genom Akvedukten, upp till sjön Åklång och vidare genom den handdrivna slussen i Buterud. Efter en tur på Råvarp åter genom Akvedukten till Håverud. Resan tar ca 3.5 timme. Det finns även kvällsturer och Räkkryss! Läs mer om båtturerna här!

Contact

Upperudsvägen 4
464 72, Upperud