Glupsk på Dalsland

GLUPSK på Dalsland blandar hejdlöst mat, måltider, musik, konst och kultur. Den 25 & 26 augusti bjuds du in till vackra Fengersfors Bruk för att njuta med alla sinnen; man får smaka, dofta, prova, känna, handla, lära och bara vara.

GLUPSK på Dalsland blandar hejdlöst mat, måltider, musik, konst och kultur. GLUPSK på Dalsland har på ett nytt och kreativt sätt synliggjort den lokalproducerade maten, konsten och konsthantverket i Dalsland. Under GLUPSK på Dalsland samlas allt det goda i livet. Bruket i Fengersfors med konstnärskooperativet Not Quites närvaro hjälper till att göra denna fest alldeles unik.

Tillsammans

Tillsammans med matproducenter, matförädlare, konsthantverkare, konstnärer, föreningar och inte minst besökarna skapar vi en fullspäckad helg som sent ska glömmas. Mat kombineras med musik som i sin tur blandas med konst och spännande föreläsare. 

Mat och kultur möts

Med lite kreativitet och lekfullhet händer ofta det oväntade när mat och kultur möts. I centrum finns det lokala, det unika, kärleken till maten, kulturen och den gemenskap det symboliserar. GLUPSK på Dalsland strävar alltid efter en härlig blandning av utställare och programpunkter, så att det ska finnas något för alla.  

Att vara GLUPSK på Dalsland är att vara GLUPSK på livet.

 

Var lite GLUPSK vettja!