Bengtsfors turistbyrå

Bengtsfors turistbyrå ligger vid sjön Lelångs södra ände bredvid Din-X tappen. Vi hjälper dig som besöker vår bygd att komma till rätta och ger dig all information du behöver.

Bengtsfors turistbyrå

Vi på Bengtsfors turistbyrå hjälper dig med:
– Information
– Broschyrer
– Fiskekort
– Fiskeredskap
– Naturvårdskort
– Kartor
– Boka stugor eller annat boende.

Vi hjälper dig gärna med tips och förslag om vad du kan göra i området. Vi är en auktoriserad Grönvit turistbyrå hos Visita.

 

Vår målsättning är att du ska få en bra upplevelse i Bengtsfors och Dalsland och att du kan njuta av din semester eller ditt besök här!

 

Vi är även återförsäljare för Dalslandsspelet!

 

Välkomna till Bengtsfors turistbyrå!

Skicka kartor

I vår butik hittar du en del kartor, bland annat kanotkartan ”Kanotland” och boken ”Vandra i Dalsland”. Vi har möjlighet att skicka kartor till dig mot att du sätter in pengar i förväg på Dalslands Turist ABs postgirokonto för kartan och frakten.

Kontakta oss via turist@bengtsfors.se

Skriv namn och adress och vilka kartor du önskar.
Pengarna sätts in på konto: 8234-7, 0355 7248-6
Betalar du från utlandet: IBAN nummer SE14 8000 0823 4700 3557 2486

Swiftcode/BIC SWEDSESS

 

Evenemang

Tipsa om evenemang

Evenemangskalendern på www.dalsland.com är ett utmärkt sätt att synas med sitt evenemang. Att ligga med i evenemangskalendern är helt kostnadsfritt och mycket enkelt.

Maila in bilder och information om ditt evenemang till oss på turist@bengtsfors.se så lägger vi in det i evenemangskalendern på hemsidan här på dalsland.com första gången. Därefter tittar vi gemensamt på hur du kan göra för att själv kunna fortsätta att lägga in kommande evenemang på sidan, ju mer du administrerar själv desto snabbare kommer ditt evenemang synas ute på webben.

 

Fina privata stugor till uthyrning sökes!

Vi underhåller Dalslands Turist ABs stugförmedling på dalsland.com och skulle gärna få in fler stugor med bra läge, dvs gärna avskilt och direkt vid en sjö. Just nu ser det ut som om speciellt nyrenoverade stugor med bra utrustning (diskmaskin, wc, gärna fler än ett, tvättmaskin) går bäst.
Hör av dig till oss om du funderar på att hyra ut men inte vill binda upp dig med de kommersiella bolagen.

Dalslands Turist ABs Stugförmedling

Kontakt

Sågudden 1
666 30, Bengtsfors