BFS Falkhaga

Modernt boende, 40 kvm och 4 bäddar. Gårdsstuga med vacker utsikt mot sjön Ärtingen (100 m) och WiFi.

40 kvm, 4 bäddar + 2 extra

Gårdsstuga med vacker utsikt mot sjön Ärtingen (100 m). Sjötomt som delas med ägaren. På balkongen kan man helt insynsskyddat njuta av kvällssolen över sjön.

Egen lägerplats med grillmöjlighet på tomten. Terrass med tak, trädgårdsmöbler och hammock. 100 m ner till egen badvik med barnvänlig långgrund sandstrand. 

Välutrustat kök

Gästen hyr den välvårdade lägenheten på övervåningen i gårdsstugan som också inhyser ett garage. Det hyrda utrymmet består av ett rum, kök med sovalkov och badrum. Köket är välutrustat med mikrovågsugn, kylskåp med frysfack, vattenkokare, kaffebryggare, mixerstav, brödrost och två spisplattor.

I den mysiga sovalkoven bakom gardiner finns två resårmadrasser (90 x 200). Badrummet har en inglasad duschhörna. I rummet finns TV, garderob och två sängar (90 x 200) med skumgummimadrasser på bottenplatta. Här finns även en bäddsoffa med två bäddar. Barnsäng och barnstol kan lånas.

Tillgång till WiFi finns.

Egen brygga

Till huset hör en egen brygga. Perfekt om man vill ta med sig båten. Kanot, kajak, eka och cyklar kan hyras av värden. Flytvästar finns.

Granne: 10 m
Affär: 3 km
Bad: brygga och egen badvik 100 m
Vandringsled: 500 m
Restaurang: 3 km
BFS093 Furnäs och BFS136 Furunäs Udden ligger inom gångavstånd.

 

Var vänlig och kontakta oss för att boka stugan:

Dalslands Turist AB Stugförmedling
Tel. +46 (0)531-52 63 55

stuga@dalsland.com

 

Kontakt