Boka din sommarstuga i Dalsland!

Vill du bo i en stuga på din semester i Dalsland? Här kan du välja mellan nästan 100 stugor utspridda i landskapet, både vid sjö och vid skogskanten!

Dalslands Turist ABs Stugförmedling

Vill du bo i en stuga på din semester i Dalsland? Här kan du välja mellan nästan 50 stugor utspridda i landskapet, både vid sjö och vid skogskanten!

Det är olika standard på stugorna, olika utrustningar och olika läge, så du kommer säkert att hitta en stuga som passar just dig!

Om du har några frågor är du välkommen att ringa Dalslands Turist AB Stugförmedling 0531-526 355 eller att maila till stuga@dalsland.com.

Boka här!

Dalsland – ett litet landskap med mångfald

Dalsland är ett litet landskap, ett av landets minsta. Dalsland är också ett gränslandskap, en mötesplats. Landskapet äger en mångfald av naturtyper och kulturinflytanden som gör detta Sveriges vattentätaste landskap till en rik och mångfacetterad upplevelse.

Dalsland är landskapet för aktiviteter och naturupplevelser. Här finns kajak- och kanotpaddling, vandringsleder, fina fiskevatten och en underbart vacker natur. Du hittar alltid något att göra – om du vill förstås!

Kontakt

Bengtsfors Turistbyrå
666 31, Bengtsfors