Camp Dalsland

Camp Dalsland arrangerar varje år 3 st motionslopp av världsklass i den vackra dalsländska naturen. Dalsland X-Country (mtb), Dalsland Kanot Maraton+ (paddling) och Dalsland X-Trail (stiglöpning).

Camp Dalsland hälsar alla motionärer välkomna till Dalsland!

Gillar du att motionera med cykel, kajak, kanot eller att bara springa i skogen så har Dasland ett enormt utbud av vägar, sjövägar och stigar. För dig som gillar att göra detta tillsammans och kanske till och med i tävlingsformat så arrangerar vi tre motionslopp varje år.

Under Dalsland X-Country kan du cykla mtb tillsammans med ca 800 andra motionärer. Välj mellan 35 eller 57 kilometer i den vackra och varierade dalsländska naturen.

I augusti arrangerar vi en av världens mest populära kanot och kajakevent – Dalsland Kanot Maraton+. Tillsammans med deltagare från över 15 länder ger du dig ut på ett hissnande äventyr i storslagen omgivning. Ett riktigt kraftprov som av många kallas paddlingens svar på Vasaloppet.

Nyhet 2016! I år startar vi upp en ny klass, stafett! Upplägget är att man är fyra personer i ett lag och man paddlar en sjö var. Kanoten är stafettpinnen.  Stafettanmälan öppnar den 1 november.

När hösten gjort sitt intåg och träden skiftar färg är det dags för årets tredje event – Dalsland X-Trail som älskas av alla som gillar stiglöpning. Kom och njut av smala mysiga stigar i skogen, längs kanaler och forsar, upp på berg med milsvid utsikt. Loppet har allt!

Kontakt

Centrumvägen 2
66630, Bengtsfors