Guidade MC-turer, Nössemark

En guidad tur med hyrd motorcykel? Den möjligheten finns nu hos Villa Smile! Allt från dagsturer till flera veckor. Det finns perfekta mc-vägar runt om i landskapet och Nössemark är en bra startplats!

Guidade MC-turer, Nössemark

En guidad tur med hyrd motorcykel? Den möjligheten finns nu i Dalsland hos Mike och Katharina Doubrawsky som driver Villa Smile i Nössemark.
– Dalsland, det är slingriga vägar i kubik! Man liksom surfar på motorcykeln genom skogen och längs de många sjöarna. Det är så Mike beskriver motorcykelturerna i Dalsland.

Villa Smiles verksamhet består av bed & breakfast och uthyrning av kanoter, cyklar samt motorcyklar.

Tack vare att Mike i många år jobbat som mc-guide i Tyskland kan dalsländska turister nu få en annorlunda upplevelse och nya perspektiv på landskapet.

– Alla tror att man måste åka till Alperna för att få köra mc, men man ska köra sakta och se på naturen, skogen, sjöarna och ta många pauser. Då är Dalsland perfekt, berättar Mike Doubrawsky, som säkert kört 25.000 mil guidade turer i Tyskland.

Han och Katharina kom första gången till Nössemrk 1999 – självklart på motorcykelsemester. De fastnade för den vackra miljön och köpte ett sommarhus. För några år sedan tog de ett avgörande steg och blev ägare till en gård ett stenkast från sjön Stora Le.

Hos Mike och Katharina kan man hyra nya Triumph Bonneville och superlätta BETA Alp 4.0.

Kontakt

Nössemarks Näs 171
66891, Nössemark