Håfveruds Brasseri

Delikata rätter står på menyn i vårt Brasseri som är beläget alldeles vid Dalslands Kanal. Passa på att äta en bit och titta på aktiviteten i slussarna. Vi har fullständiga rättigheter.

Vid Akvedukten i Håverud, Dalslands pärla.

Ett stenkast från akvedukten mitt i slussområdet i de gamla industrifastigheterna ligger Håfveruds Brasseri med laxrökeri, restaurang just vid kanalkanten, café med bryggor hängande över den forsande Upperudsälven och glassbar.

I rökeriet förädlar vi våra omtyckta produkter genom gravning, kallrökning och varmrökning, på klassiskt sätt med riktiga kryddor och rök från äkta alspån. Våra produkter kommer från fiskarna i Vänern, lokala regnbågslaxodlingar, men självklart även havsodlad lax och öring från de norska djupa fjordarna.

I vår restaurang, Håfveruds Brasseri, serveras spännande laxrätter, vår fisksoppa är mycket omtalad. Vår meny är bred och med prislägen för alla hittar familjen sina specialiteter.

Vi tar gärna emot grupper och konferenser under hela året gärna med guidning. Vi tar även avhämtning och catering, större tillställningar och bröllop.

Kontakt

Dalsland Center
46472, Håverud