Kanotuthyrning Villa Smile, Nössemark

Vi erbjuder kanot och kajaker vid Stora Le. Kombinera ditt kanotäventyr med en MC-tur eller cykeltur. Triumph "Bonneville" o Beta Alp 4.0 MC och trecking-cyklar finns att hyra. Tältmöjligheter och stuga på plats. Bo naturnära i vårt B&B.

Villa Smile Kanotuthyrning

Vi erbjuder kanot, kajak samt utrustning, bl.a. tält, campingkök, kanotvagn, packtunnor, sjökartor, och mycket mer. Kanottransporter i hela Dalsland.
Flera turförslag finns. Kombinera gärna din tur med några dagars cykel- eller motorcykelturer hos oss. Vi hämtar dig och din utrustning var som helst i Dalsland – det är bara att ringa.

Villa Smile Cykeluthyrning

Vi erbjuder er att uppleva Dalsland med cykel. Dalslandsleden är en av de finaste cykelvägarna i Sverige. Vägen går direkt genom Nössemark. Till uthyrning finns bara välvårdade cyklar med full komfort. Kombinera gärna din cykeltur med kanot eller skogsvandringar i vår vackra natur. Restillbehör till cykel som väskor finns även att hyra.

Hämtning på flygplats, tåg eller färja

Vi hämtar gärna våra gäster vid flygplats, tåg eller färja.
Det gäller för Eds järnvägsstation, Oslo-Rygge flygplats eller färja från Sandefjord till Strömstad. Måste bokas i förväg. Max 6 pers. samtidigt.

Kontakt

Nössemark Näs 171
66891, Dals-ed