Konferera på Baldersnäs Herrgård

Viktiga ingredienser till ett bra möte är givetvis pauserna - en bensträckare känns bra. Färskt rykande kaffe, en fräsch smörgås eller nybakat kaffebröd är en energikick. Det sociala samspelet och idéer växer fram = en lyckad konferens!

Välkommen till en egen oas för lyckade möten!

På Baldersnäs kan ni mötas i en naturskön miljö vid Laxsjön nära Dalslands kanal. Här finns ljusa och genuina lokaler, perfekta för effektiva möten – stora som små. Våra konferensrum passar bäst för grupper upp till 30 personer. Ska ni hålla större företagsfester eller event har vi utrymme för det i vår ”virkeslada” som rymmer upp till 300 personer.

Baldersnäs konferenspaket

I vårt konferensrum finns alltid frukt, godis och vatten, projektor,
whiteboard, blädderblock samt block/ pennor till deltagarna!

Dagskonferens

Ankomstfika, lunch och eftermiddagsfika.

Pris från 425 kr p/p ex moms

Paketförslag
Ankomstfika, lunch, eftermiddagsfika, 5-rätters middag, del i
dubbelrum samt frukostbuffé.

Från 1395 kr p/p ex moms

 

”Allinclusive” konferens

Förmiddagsfika med smörgås, 2-rätters lunch med måltidsdryck, eftermiddagsfika med hembakta kakor, 5-rätters Herrgårdsmeny med utvalda viner. Boende i enkelrum och avslut med en härlig frukostbuffé.

Pris från 2140 kr p/p exkl.moms

Om ni inte har bokat konferensen/ kick-offen  ännu har vi ett kanonerbjudande!

Ge era konferensgäster lite mer, boka en aktivitet i samband med konferensen. Prova vår smak och dryckesprovning innan middagen eller lyssna till Herrgårdshistoria med guidning i vår fantastiska park.

Helpensionskonferens: Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, 3-rätters middag, övernattning samt en härlig frukostbuffé. I vårt konferensrum finns alltid frukt, godis och vatten. Projektor, whiteboard, blädderblock samt block/ pennor till deltagarna!

Kontakt

Baldersnäs 52
66010, Dals långed