Laxsjöns Camping Friluftsgård, Dals Långed

Fullservicecampingen Laxsjöns Camping & Friluftsgård ligger naturskönt på en egen halvö i Laxsjön, Camping, stugor, rum och restaurang. Butik med livs, glass, godis, fiskeutrustning mm.

Här på friluftsgården erbjuder vi camping och boende, kurs och konferenslokaler, belyst fotbollsplan, kanoter, båtar, minigolf, jättestudsmattor, bad, fiske m.m. 
 

Vi arrangerar lägerskolor och här hålls träningsläger m.m. samt olika typer av kurser och konferenser.

 

Camping, stugor och vandrarhem

På vår fyrstjärniga camping finns alla typer av campingtomter. Det är bara att välja om ni vill ligga vid skogskanten, mera öppet eller med sjöutsikt. På campingen finns även stugor och vandrarhem.

  
Vi firar naturligtvis traditionell midsommar med lövad stång och dans på dansbanan. På midsommardagen sitter trubaduren i puben.

 

Besöksmål i hjärtat av Dalsland

Vår Camping & Friluftsgård ligger vackert belägen på en halvö i Laxjön – Dalslands kanal. Mitt i hjärtat av Dalsland. Härifrån är det nära till allt Dalsland har att erbjuda!

  
Akvedukten i Håverud, hällristningar, Åmåls travbana, Baldersnäs herrgård, vackra motorcykelvägar, naturupplevelser, en av Europas vackraste vattenvägar, bra fiske, bad, rika bär- och svampmarker, utställningar, musik, dans, hantverk m.m.

 

Välkomna!