Lilla lantgårdsturen – endags familjepaket

Med barnen i fokus får ni på denna familjetur träffa och klappa några av våra svenska lantrasdjur såsom får, getter, hästar, kor, grisar och kaniner, höns ankor och gäss.

Endagstur

Med barnen i fokus får ni på denna familjetur träffa och klappa några av våra svenska lantrasdjur såsom får, getter, hästar, kor, grisar och kaniner, höns, ankor och gäss.

Ni hämtar ut era cyklar hos Silverlake Camp i Bengtsfors och cyklar från Bengtsfors på den gamla banvallen längs sjöar, slussar och forsar till Baldersnäs. En lättcyklad sträcka på ca 15 km. Väl framme finns ett mysigt kafé med möjlighet till enklare mat. Om ni vill lyxa till det så finns även restaurangen på Baldersnäs Herrgård. För att ni skall få ut så mycket som möjligt av besöket på lantrasgården får ni – om ni vill – med er en guide som berättar om de olika djuren.

När ni ska ta er hemåt så kan ni vila trötta ben och lastar på cyklarna på kanalbåten vid Baldersnäs brygga. Båten tar ser sedan hela vägen till Bengtsfors igen. Längs denna tur får ni vara med om flera slussningar längs en av de vackraste delarna av Dalslands kanal. Passagerarbåtsbryggan ligger inte långt från Silverlake där ni lämnar tillbaks cyklarna.

 

Detta ingår

– Mountainbike (vuxen, barn, påhängscykel)

– Kanalbåt 1,5 timmes tur

– Cyklar på båten

– Inträde till Baldersnäs Lantrasgård

 

Köp till

– Lunchpaket 80 kr

Kontakt