Upperud 9:9

Före detta kvarnmagasin och hantverkshus med ny framtid som café, logi och pilgrimshärbärge. Byggnaden ligger vid Upperudshöljen som är del i sjösystemet Dalslands kanal. Nu drivs sommarcafé med lunch och fullständiga rättigheter. Mat & Musik på valda fredagar under hela året.

Café & Lunch

Välkommen till ett café i gammal bruksmiljö, vi finns i kvarnmagasinet (f.d. Hantverkshuset). Servering inne och ute på bryggan vid Dalslands kanal, vi erbjuder hembakat och använder lokala råvaror. Fullständiga rättigheter. Pilgrimsleden i Dalsland passerar här och vi informerar om vandring och pilgrimsleder i Norden och Europa.

 

Mat & Musik

Valda fredagar året runt bjuder vi in till evenemanget Mat & Musik. Då kan man njuta levande musik från lilla scenen varvat med en tvårätters måltid. Kvällarna brukar vara populära så det är klokt att boka i förväg.

 

Bryggan

Huset är byggt alldeles vid vattenbrynet och det år utmärkt att lägga till sin båt eller kanot vid bryggan. Även kul att bada från bryggan för den som är simkunnig. Här finns mycket sjöfågel och fisk att titta på.

Kontakt