Villa Weidling B&B, Fengersfors

Personligt Bed & Breakfast i hjärtat av Dalsland. Villa Weidling ligger vackert beläget i Fröskogs kyrkby ca 2 mil väster om Åmål. Villa Weidling har tre möjligheter till boende. Rummen är personligt inredda med både gamla och nya ting för att skapa en unik och personlig känsla.

Personligt Bed & Breakfast i hjärtat av Dalsland.

 
Villa Weidling ligger vackert beläget i Fröskogs kyrkby ca 2 mil väster om Åmål och 2 kilometer från Fengersfors där du bland annat finner Not Quite. En plats och ett nätverk för konstnärer, hantverkare och formgivare.
 
Villa Weidling har tre möjligheter till boende. Två finns i huvudbyggnaden, Ateljén och Västra rummet. Den tredje möjligheten finns i en separat liten stuga, Lillstugan.
 

Frukosten serverar vi med bröd från bageriet i Fengersfors, Brukets Godaste, honung från Myrängens biodling. I möjligaste mån är övriga varor antingen närodlade eller ekologiska. 

 

 Våra rum
 
Rummen är personligt inredda med både gamla och nya ting för att skapa en unik och personlig känsla.
 
Ateljén är vårt största rum. Den är inredd med en dubbelsäng/två bäddar och en extra säng.
 
Västra rummet är inrett med en dubbelsäng.
 
Båda dessa rum ligger på övervåningen i huvudbyggnaden. Delat badrum med toalett, badkar (dusch) och handfat ligger i anslutning till rummen.
 

Det tredje rummet är en charmig liten stuga. Den är inredd med en dubbelsäng/två bäddar och en extra säng. Dusch och toalett finns i huvudbyggnaden.

Kontakt

Hensbyvägen 10
66295, Fengersfors