Båtar att hyra

Har du ingen egen båt men ändå vill uppleva känslan som om du hade en. Vi har lösningen! Tänk dig att resa på Dalslands vackra sjöar och kanaler i en alldeles egen båt. Åtminstone en båt som är din egen en vecka eller två.

Vi har en Nimbus 2600 för uthyrning

Båten är utrustad för självhushåll för turer på Dalslands kanal. Dessutom ingår senaste upplagan av båtsportkortet och flytvästar. Båten lämnas ut fulltankad och skall också återlämnas fulltankad. Personlig utrustning som handdukar, lakan, kuddar, täcken mm får du ta med själv.

Drömsemester i ”egen” båt

Tänk dig att resa på Dalslands och Värmlands vackra sjöar och kanaler i en alldeles egen båt. Åtminstone en båt som är din egen för en vecka eller två. Genom Dalslands Kanal AB kan du hyra motorbåten Nimbus 2600.

Du beställer din båt genom att ringa Dalslands Kanal AB, tel 0530-44750. Båten är försäkrad men du får stå för självrisken. Självrisken är detsamma som en deposition som du betalar vid det företag där du hämtar båten.Depositionen får du sedan tillbaka när du återlämnat båten i städat och oskadat skick, fulltankad och med samma  utrustning som när du hämtade den.

Hjärtligt välkommen till en spännande och upplevelserik semester på Dalslands Kanal – i ”egen” båt.

 

Nimbus 2600 (1st)

Byggår: 1985

Typ: Motorbåt, dubbelruffad

Kojplatser: 4-5

Längd x Bredd: 8,45 x 2,85

Motor: Volvo Penta TAMD 30, 105hk

Marschfart: 10-12 knop, maxfart 15 knop

Förbrukning: Ca 1L/sjömil vid marschfart

Övrig utrustning: Ankarspel, bogpropeller, CD+växlare, dusch på badbryggan, gasolkök, GPS/ekolod, landström, radio, toalett, trimmplan, tv-antenn, ugn, varmvattenberedare, värme.

För att hyra båten: Skepparen ska ha ordentliga kunskaper i navigation och tidigare erfarenhet att framföra båt av denna storleksklass. Dokumentation krävs!

Utlämning: Fredag kl 15.00

Återlämning: Fredag före kl 12.00

Veckohyra: 16/6 – 18/8  SEK 14 995

Slussningsavgift tur och retur ingår i hyran

Deposition: SEK 6.000

Hämtas och lämnas: Slusstationen Köpmannebro