Grean

Stugan har 95 kvm, ett exklusivt läge 20 m från sjön Ärtingen med sjöutsikt åt både syd och väst. En inglasad altan med bord och stolar nås via en dörr från köket och via balkongen. På balkongen finns både utemöbler och kolgrill. En trappa går ner från balkongen mot trädgården och ner till vattnet, här kan du välja om du vill bada vid egen sandstrand, klippor eller sola på bryggan.

Inredningen är enkel och rustik, det finns en kamin i vardagsrummet som man kan elda i och veden ingår i priset. Det är en öppen planlösning med öppet kök, vardagsrum och matsal med fantastik sjöutsikt åt två håll. Det finns två sovrum i huset ett med en dubbelsäng med sjöutsikt och ett med en enkelsäng med fönster mot trädgården. Rymligt badrum med dusch, WC och tvättmaskin.

Till stugan hör en friggebod med ytterligare två enkelsängar. Sjön Ärtingen är en bra fiskesjö och det finns en camping ca. 1,5 km från stugan där man kan hyra kanoter,  båtar för att utforska omgivningarna från vattnet. Här kan du även låna cyklar, köpa fiskekort och spela minigolf.

Grannar finns det på båda sidor av huset men märks mycket lite då stugan ligger på en udde och uthus och vegetation finns emellan. En mindre del av husets trädgård är inhägnad, praktiskt om man skulle ha med sig en hund.

Carport finns för parkering.

Från stugan är det 4 km till närmsta samhälle med livsmedelsbutik, restaurang , Café och apotek, läkare och turistinformation.

Boka här (bara på tyska)

Kontakta oss för mer information och hjälp med bokning.

Kontakt

Storgatan 8
66630, Bengtsfors