Gröne Backe Camping

Natursköna Gröne Backe Camping är belägen i utkanten av samhället Ed som är en av Västsveriges äldsta och mest kända turistorter. Gröne Backe är mycket omtyckt och har med tiden blivit en mötesplats för campare från hela Europa. Hit kommer du som bland annat vill uppleva den spännande och sällsynt vackra natur som präglar området.

Naturupplevelser och aktiviteter

Familjen och äventyraren, nybörjaren och fiskaren, alla hittar sina smultronställen i Gröne Backes natursköna omgivningar. Du kan också ta del av ett stort utbud av aktivitet och arrangemang året runt. Spela minigolf, utmana grannarna på en fotbollsmatch och lek med barnen på lekplatsen. Är du nyfiken på området kan du hyra en cykel och upptäcka bygden. Föredrar du istället att stilla guppa fram på vattnet kan du hyra en båt eller kanot. Kom ihåg att ta med ett fiskespö för att prova fiskelyckan.

Mat och butik

Efter en härlig dag full av aktivitet kan du njuta av god mat och fika i campingens matservering och café. Söker du smått och gott kan du besöka kiosken och servicebutiken.

Kontakt

Södra Moränvägen 64
66832 , Ed