Lilla Rålen

Här kan du bo i en smakfullt renoverad stuga på 79 kvm. Stugan har 3 rum och kök, 4 bäddar + en extrasäng.

En fin svensk semesterstuga där du kan känna dig som hemma. Här kan du bo i en smakfullt renoverad och fin stuga (79 kvm). 3 rum och kök, 4 bäddar + en extrasäng.

Bo lyxigt på landet

En fin svensk semesterstuga där du kan känna dig som hemma. Huset är modernt och renoverat. På första våningen finns ett kök med matbord, samt ett litet badrum med dusch och elektrisk toalett. Köket är utrustat med elspis, vedspis, kylskåp, kaffebryggare och vattenkokare. Från vardagsrummet har du utsikt mot skogen. TV finns med 11 kanaler (svenska/norska). På övervåningen finns två separata sovrum med två 90 cm breda sängar i vardera rum som även kan ställas ihop till dubbelsäng. Det finns även en extrasäng vid trapphuset.

Nära Naturen

Stugan ligger vid en skog och är till stor del omgiven av gräsmatta. Stugan har trädgårdsmöbler och på kvällen kan du sitta ute och njuta av lugnet. Upptäck naturen, simma på den närliggande sjön Stora Le (ca 3 km) eller plocka svamp och bär. Här har du många alternativ. Huset har ett vackert läge i utkanten av skogen och i närheten ligger den lilla orten Nössemark. Där kan du köpa livsmedel eller besöka caféet eller restaurang på campingen.

Närmaste tätort: Dals Ed – 30 km, Halden 35 km
Närmaste granne: 100 m (sommarstuga)
Närmaste badplats: 3 km
Fiske: Stora Le 3 km

Mer bilder och bokning vänligen boka eller klicka här – bara på tyska. Kontakta oss för hjälp eller vid frågor. 

Kontakt

Storgatan 8
666 30, Bengtsfors