Nature Resort Värmland

Sjönära stugor i anslutning till Dalslands kanal.

Nature Resort Värmland förfogar över ett antal stugor inom Årjängs kommun, med totalt 38 bäddar under delar av året. Alla stugor ligger sjönära, antingen vid sjön Östen i norra änden av Dalslands kanal eller vid sjön Foxen.
Stugorna har skiftande storlek och standard, alltifrån bra till mycket exklusiv.

Är du intresserad av sportfiske är det något av deras signum. Under framförallt vår och höst riktas mycket av deras verksamhet mot fiske efter gäddorna i våra djupa spricksjöar, och därför paketerar de också kring detta för att du ska få en så bra fiskeupplevelse som möjligt. De har utrustade båtar, kunskap och service som gör att du kan ägna hela din vistelse till jakten på drömfisken.

Är du istället intresserad av skog och natur lär du heller inte bli besviken. Alla deras stugor ligger naturskönt i miljöer som inbjuder till långa skogspromenader och vandringar i allt från lätt till krävande terräng.
Även de shoppingsugna kan få sitt lystmäte mättat då Töcksfors stoltserar med två stora shoppingcenter, och vill du uppleva storstadspulsen finns Oslo bara 1,5 timme bort.

Kontakt

Strömmer
67010, Töcksfors