The Visitor Restaurang & Stugby

The Visitor Restaurang & Stugby är beläget mitt i naturparadiset Håverud, i Melleruds kommun vid Dalslands Kanal och den berömda Akvedukten. Bo och ät gott i ett område rikt på upplevelser och aktiviteter.

Boka äventyret mitt i Dalsland

The Visitor Restaurang & Stugby erbjuder boende för alla smaker och tillfällen. Anläggningen har cirka 80 bäddar fördelat på 15 stugor och 6 B&B-rum. De flesta stugor är utrustade med täcken, kuddar, trinettekök, WC/dusch, TV, kaffekokare och micro.
När du bokar boendet så får du också ”entrébiljett” till hela Dalsland eftersom Håverud ligger mitt i Dalsland, nära till det mesta. Upplev den imponerande Akvedukten och de fina kanalbåtarna, som tillsammans med båtturisterna, slussas på Dalslands Kanal.

Thailändsk buffé i dalsländsk vildmark

Mitt i den dalsländska urskogen bjuder den sommaröppna restaurangen på något så exotiskt som thailändsk buffé. Denna specialitet är ett uppskattat komplement till laxtallrik, pizza, tacobuffé och ett antal á la carte-rätter. Restaurangen har 60 sittplatser, med ytterligare 20 platser på utomhusserveringen. The Visitor har även ett minilivs samt en grillkiosk och ett café.

Naturupplevelser vid Dalslands kanal

Naturen runt Håverud passar utmärkt för att vandra, paddla, fiska och cykla. Många upptäcker Dalsland på MC, och Visitors populära hundaktiviteter, såsom kennelläger och träningshelger, bör bokas i god tid.
Följ med på en 3,5-timmes kanaltur med fartyget M/S Nils Ericson af Håverud. Resan startar i Håverud, därefter slussning genom Akvedukten, upp till sjön Åklång och vidare genom den handdrivna slussen i Buterud. Även kvällsturer och Räkkryss – mer om båtturerna här!

 

  

Kontakt

Upperudsvägen 4
464 72, Upperud