Upperud 9:9

Med en hundraårig historia som spannmålslager har Upperud 9:9 nu förvandlats till ett modernt och unikt hotell. I festsalen bjuds du på härlig livemusik, mat och skön stämning året om. Under sommaren huserar den gamla spannmålssilon ett mysigt café med hembakt fika.

Lustfyllt boende

De modernt designade rummen på Upperud 9:9 är fint infogade i gamla strukturer. Kanske hittar du ett vetekorn eller två i springorna från tiden då silofacken fylldes av spannmål. Franska balkonger och högt i tak ger rummen en ljus och rymlig känsla. De fem rummen är kompakta studios i två etage med fyra bäddar, kök och badrum. Det finns också en köksmöbel och bekväma fåtöljer på varje rum.

Upperud

Mat & Musik

På Upperud 9:9 bjuds du in till evenemanget Mat & Musik året om. Njut av levande musik från scenen samtidigt som du smakar den vällagade maten. Här finns också en stor sal som med sina vackert välvda fönster passar utmärkt för bröllop, möten och konferenser.

Vandringspaket för dig som älskar naturen

Den natursköna Pilgrimsleden passerar förbi Upperud 9:9, vilket gör det till en bra utgångspunkt för alla vandringssugna besökare. Börja och avsluta turen med bekvämt boende och en god, hemlagad middag. Däremellan vandrar du på egen hand genom en kuperad och omväxlande terräng.

Vandra

Kontakt

Upperud 9
46440, Åsensbruk